Wat is SCHOTT CERAN®?

Jouw kookplaat. Speelveld en laboratorium in één.

Scratch-resistant SCHOTT CERAN Miradur® cooktop featuring artfully arranged food

Het middelpunt van je leven.

De SCHOTT CERAN®-kookplaat maakt meer mogelijk in jouw keuken met vooruitstrevende technologie, waardoor alles eenvoudiger en leuker wordt. Met een design dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak. SCHOTT CERAN® is gemaakt voor elke dag en bijzondere dagen. Voor kleine ontbijtjes en grote feesten. Om te leven en te beleven. Speciaal voor jou.

Bird’s eye-view into a kitchen with a family and their SCHOTT CERAN® cooktop featuring the EXCITE® light

SCHOTT CERAN®. De Original.

Keramische kookplaten? Daar zijn er veel van. Maar er is er maar één die hem heeft uitgevonden en zo een nieuwe productcategorie heeft gecreëerd: een wereldwijd bekend handelsmerk. SCHOTT CERAN® is meer dan een kookoppervlak: het is een idee dat zich voortdurend ontwikkelt. Een kookervaring die steeds beter wordt. Met alles wat vandaag en morgen belangrijk is voor jou.

Geschikt voor inductie, gas, elektrisch en jouw kookstijl.

SCHOTT CERAN® is also available with induction – here featuring white illuminated cooking zones
Typical red-glowing cooking zone of an electric stove with a SCHOTT CERAN® cooking surface
SCHOTT CERAN® glass-ceramic on a gas stove, recognizable by the blue flame

Compatibel. Met jouw creativiteit.

Veel mensen denken dat je met een SCHOTT CERAN®-kookplaat alleen elektrisch kunt koken. Maar of je nu de voorkeur geeft aan elektrisch, gas of een moderne inductiekookplaat: SCHOTT CERAN®-glaskeramiek past overal op en vormt de perfecte basis voor jouw manier van koken.

BEKIJK ALLE VERWARMINGSTECHNOLOGIEËN

Voor alles wat er op je kookplaat kan gebeuren.

Close-up photo of sand as a symbol for the scratch-resistant coating SCHOTT CERAN Miradur®

SCHOTT CERAN Miradur®.

Je keuken is een leefruimte, geen showroom. Het is een plek vol actie, soms zelfs hectiek, en er gaat ook wel eens iets mis. Dankzij de krasvaste SCHOTT CERAN Miradur®-coating kun je gerust zijn dat je glaskeramische kookplaat in perfecte staat blijft.

A trace of salt on a scratch-resistant SCHOTT CERAN® glass-ceramic cooking surface

Bijna net zo hard als diamant.

Naast potten en pannen komen er ook andere dingen op het kookoppervlak terecht: zoutkorrels uit kruidenmixen en zandkorrels uit groenten of een boodschappentas. Deze kunnen allemaal krassen achterlaten. Maar niet met Miradur®. De speciale coating zorgt voor een krasvastheid die vergelijkbaar is met de hardste edelstenen.

View from below, through a SCHOTT CERAN® glass-ceramic surface, of a party situation in a kitchen

Net zo mooi als op de eerste dag.

Miradur® is 95%* beter bestand tegen krassen door zand dan andere kookoppervlakken. Het beschermt ook tegen een ander onvoorzien gevaar: schoonmaken. Een schurende doek kan microscopisch kleine krassen achterlaten. Maar Miradur® is ook tot 70% beter bestand tegen krassen door schuursponzen. Hierdoor kun je nog jarenlang genieten van je smetteloze glaskeramische kookplaat. (*Volgens PI-test.)

Breng licht en sfeer in je keuken met CERAN EXCITE®.

Proef de toekomst.

Hoe zullen de keuken en het leven van morgen eruit zien? Wij werpen een blik in de toekomst en vragen ons af wat er mogelijk is. Waar gaan de huidige megatrends naartoe en hoe kunnen digitale netwerken jouw kookervaring verbeteren? Met onze ideeën voor innovatieve hightech keukens willen we koken meer ontspannen en tegelijkertijd spannender maken. En bovendien mensen samenbrengen.

SCHOTT CERAN® – Excitement on top.

 
Looking through a smartphone display, seeing people testing the new CERAN EXCITE® glass-ceramic cooktop

Meer dan koken. Een echte belevenis.

SCHOTT CERAN® transformeert functionaliteit in emotie. Materiaal, design en licht prikkelen de zintuigen. De kookplaat is een wereld op zich en biedt inspiratie, communicatie en een bijzondere ervaring. Meer dan 200 miljoen klanten hebben er al voor gekozen. Niet in het minst omdat SCHOTT CERAN® van koken een ware belevenis maakt.

ONTDEK MEER OVER HET MERK

Het laatste nieuws voor onze volgers en fans.